video

Elektriker Nordfyn - Skamby EL

Elektriker Fyn

KLS certificeret
under Tekniq

Garanti

Landsdækkende
garanti

Erfaren elektriker

Eksisteret siden
1970

Autoriseret

El-arbejde med
autoriseret stempel

Elektromekanisk værksted

Hos Skamby EL nær Odense har vi mange års erfaring med reparation og service på eksempelvis elektromotorer (el-motorer), pumper og dykpumper....

El-installationer Industri

Hos Skamby EL har vi faste service- og samarbejdsaftaler med mange landbrugsbedrifter på Fyn. Vi laver alt fra renovering, energioptimering, eftersyn af el, drift, anlæg og pumper....

El-installation

Her hos Skamby EL kan vi hjælpe med alt inden for el-installation. Vores dygtige og autoriserede el-installatører, elektrikere og montører har stor erfaring, så vi kan hurtigt afh...

Vi søger en ny lærling!

Besøg vores webshop

Ladestander på Fyn

Ladestander til din elbil

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander.

Er du elbil-ejer, så tryk på knappen og læs, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Kontakt os i dag, og fortæl os om dine behov omkring din nye ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Alarm og sikring - Fyn

Alarm og sikring – Fyn

Hos Skamby EL ApS er vi specialiserede i alarmsystemer, sikring og overvågning.

Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

Overvejer du at sikre dit hjem eller din virksomhed? Vi hjælper dig med rådgivning og installation.

Få et uforpligtende tilbud på installation og opsætning af et alarmsystem. Kontakt os på 64 85 12 74 eller info@skambyel.dk –  vi rådgiver dig, så du får en optimal løsning med et alarmsystem, som passer til dit behov.

WiFi opgradering på Fyn

..er din internetforbindelse noget værre #$@!%?

Er du træt af, at din fredagsfilm går i hak og er sløret, eller at internettet er dårligt i den ene ende af huset? At sønnike altid skråler og råber at hans spil “lagger” midt i et game?

Slip for bøvlet og lad os hjælpe dig med at gøre dit WiFi hurtigere og mere stabilt!

Elektriker Fyn – Skamby – Vi kører ud fra Nordfyn

Som elektriker på Fyn hjælper vi med alle typer elektriker opgaver, og kører ud fra Nordfyn – store som små! Vi udfører installations-, reparations- og serviceopgaver i eksempelvis Bogense, Otterup og Søndersø. Vores autoriserede elektrikere og el-installatører servicerer private kunder, erhvervs-, industri- og landbrugskunder, og kører gerne ud til hasteopgaver på Nordfyn.

Bestiller du en elektriker eller el-installatør hos Skamby EL på Nordfyn, så er du sikret, at alle installationer overholder de gældende krav og love. Derudover anvender vi udelukkende kvalitetsmateriale, og har samarbejdsaftaler med de stærkeste leverandører på el- og energimarkedet.

Uanset om opgaven er lille eller stor, så garanterer vi konkurrencedygtige priser, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på enhver opgave – kontakt os i dag på ☎ 64 85 12 74 eller info@skambyel.dk og vi kontakter dig snarest!

Vores elektrikere kører fra Nordfyn til det meste af Fyn.

 

Elektriker Fyn

Som elektriker på Fyn, laver vi stort set alle typer af opgaver. Vi kører ud fra Skamby på Nordfyn, til det meste af Fyn. Vores elektrikere er autoriserede og har de nødvendige certificeringer til at lave alle slags el-opgaver. Hos os er du altid garanteret et højt serviceniveau, god kvalitet og godt håndværk, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Som din elektriker på Fyn, laver vi blandt andet opgaver inden for:

 

 

Så hvis du står og mangler hjælp til en el-opgave, så tøv ikke med at kontakte os, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig.

Medlem af TS-Gruppen

Hos Skamby EL er vi medlem af TS-Gruppen. Det betyder at vi er medlem af Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. Det betyder kort fortalt, at vi har et kæmpe netværk at trække på, hvis der i mod forventning var en opgave vi ikke selv kunne løse.